Ceai Ficat
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: dizolvarea grăsimilor depuse în ficat, curățarea ţesuturilor hepatice, elimină lichidul biliar excesiv, înbunătățirea, creşterea funcționării ficatului, eliminarea pietrelor de fiere, detoxifiere, uşurarea funcționării ficatului prin curățarea şi activarea sistemului digestiv
Igrediente
Ceaiul Ficat conține 9 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
- Păpădie, Taraxum Officinale, Gyermekláncfű, Dandelion
- Cicoare, Cichorium Intybus, Mezei Katáng, Common Chicory
- Cimbrișor, Thymus Sephyllum, Kakukkfű, Thyme
- Ienupăr, Jenuperus Communis, Boróka, Juniper
- Sunătoare, Hypericum Perforatum, Orbáncfű, St John’s Wort
- Salvie, Salvia Officinalis, Orvosi Zsálya, Common Sage
- Urzică, Urtica Dioica, Csalán, Common Nettle
- Busuioc, Ocimum Basalicum, Bazsalikom, Basil
- Mentă, Mentha piperita, Borsmenta, Peppermint
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Ficat se consumă pe stomacul gol sau cu două ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
1-4 cești pe zi.
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.
Elena,
Super!
RaspundeA fost util acest review?