Ceai Antistres
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: calmează sistemul nervos, reduce tensiunile psihice, tonic pentru sistemul nervos, relaxant, antinflamator, reduce presiunea prin detoxificare, fortifică sistemul nervos.
Ingrediente
Ceaiul Antistres conține 7 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
- Păducel Flori și Frunze, Crataegus Monogyna, Galagonya Virág és Levél, Howthorn Flower and Leaf
- Sunătoare, Hypericum Perforatum, Orbáncfű, St John’s Wort
- Ciuboțica Cucului, Primula Veris, Tavaszi Kankalin, Cowslip Primrose
- Șovârf, Origanum Vulgare, Szurokfű, Oregano
- Mentă, Mentha Piperita, Borsmenta, Peppermint
- Busuioc, Ocimum Basalicum, Bazsalikom, Basil
- Mușețel, Matricaria Recutita, Kamilla, Chamomile
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Antistres se consumă pe stomacul gol sau cu două ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
1-4 cești pe zi
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.