6507370417 Ceai Diabet

Izolați în Natură Ceai Diabet

35,20 RON
Ceai Diabet
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: reduce nivelul glicemiei, ajută pancreasul să revină la funcționarea normală, curăță depunerile din pancreas, are efect antiinflamator și de detoxifiere.
Igrediente
Ceaiul Diabet conține 12 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
Cicoare comună, Cichorium intybus, Mezei katáng, Chicory
Păpădie, Taraxacum officinale, Gyermekláncfű, Dandelion
Urzică, Urtica dioica, Csalán, Nettle
Cimbrișor, Thymus serpyllum, Kakukkfű, Breckland thyme
Frunze de afin, Vaccinium myrtillus, Fekete áfonya levél, European blueberry leaf
Teci de fasole, Phaseolus vulgaris, Paszuly hüvely, Common bean husk
Mlădiță de zmeur, Rubus idaeus, Málna hajtás, Raspberry shoot
Nalbă Mare, Althea officinalis, Orvosi ziliz, Marsh mallow
Frunze de nuc, Juglandes regia, Dió levél , Walnut leaf
Frunze dud alb, Morus Alba, Fehér faeper levél, White mulberry leaf
Coada șoricelului, Achillea millefolium, Cickafark, Yarrow
Coada calului, Equisetum arvense, Mezei zsurló, Field Horsetail
Mod de preparare 
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Diabet se consumă dimineaţa pe stomacul gol, în cursul zilei şi seara cu două-trei ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
Prima săptămână o ceaşcă pe zi, a doua săptămână două ceşti, mergând aşa până la 6-8 ceşti pe zi.
Poți ține cantitatea 4-6 săptămâni, după ce cazi cantitatea cu câte o ceașcă fiecare săptămână. Dacă este nevoie poți reveni la cură după o lună de pauză 
Notă
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare 
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
1. E benefic să  folosești și două suplimente: vitamina E și Omega3 din surse naturale cât mai curate. (Nu sintetice!)
2. Ca să ajuti corpul tău să se vindece  trebuie ținut strict dieta pentru diabetici.
3. În timp ce consumi Ceaiul Diabet trebuie controlat regulat glicemia ca medicul să vă poate adapta doza de insulină.
4. Ceaiurile nu sunt medicamente.În caz de boală sau simptome  este recomandat consultarea unui medic.
 
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C27 Ai nevoie de ajutor? / 0748094020
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Ceai Diabet
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: reduce nivelul glicemiei, ajută pancreasul să revină la funcționarea normală, curăță depunerile din pancreas, are efect antiinflamator și de detoxifiere.
Igrediente
Ceaiul Diabet conține 12 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
Cicoare comună, Cichorium intybus, Mezei katáng, Chicory
Păpădie, Taraxacum officinale, Gyermekláncfű, Dandelion
Urzică, Urtica dioica, Csalán, Nettle
Cimbrișor, Thymus serpyllum, Kakukkfű, Breckland thyme
Frunze de afin, Vaccinium myrtillus, Fekete áfonya levél, European blueberry leaf
Teci de fasole, Phaseolus vulgaris, Paszuly hüvely, Common bean husk
Mlădiță de zmeur, Rubus idaeus, Málna hajtás, Raspberry shoot
Nalbă Mare, Althea officinalis, Orvosi ziliz, Marsh mallow
Frunze de nuc, Juglandes regia, Dió levél , Walnut leaf
Frunze dud alb, Morus Alba, Fehér faeper levél, White mulberry leaf
Coada șoricelului, Achillea millefolium, Cickafark, Yarrow
Coada calului, Equisetum arvense, Mezei zsurló, Field Horsetail
Mod de preparare 
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Diabet se consumă dimineaţa pe stomacul gol, în cursul zilei şi seara cu două-trei ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
Prima săptămână o ceaşcă pe zi, a doua săptămână două ceşti, mergând aşa până la 6-8 ceşti pe zi.
Poți ține cantitatea 4-6 săptămâni, după ce cazi cantitatea cu câte o ceașcă fiecare săptămână. Dacă este nevoie poți reveni la cură după o lună de pauză 
Notă
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare 
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
1. E benefic să  folosești și două suplimente: vitamina E și Omega3 din surse naturale cât mai curate. (Nu sintetice!)
2. Ca să ajuti corpul tău să se vindece  trebuie ținut strict dieta pentru diabetici.
3. În timp ce consumi Ceaiul Diabet trebuie controlat regulat glicemia ca medicul să vă poate adapta doza de insulină.
4. Ceaiurile nu sunt medicamente.În caz de boală sau simptome  este recomandat consultarea unui medic.
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!