Ceai I
nimă
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: calmează inima, crește energia musculaturii inimii, intensifică aprovizionarea cu sânge a inimii, reglează ritmul cardiac, curăță sângele și reglează sistemul circulator.
Igrediente
Ceaiul Inima conține 7 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
- Păducel Flori și Frunze, Crataegus Monogyna, Galagonya Virág és Levél, Howthorn Flower and Leaf
- Ciuboțica Cucului, Primula Veris, Tavaszi Kankalin, Cowslip Primrose
- Busuioc, Ocimum Basalicum, Bazsalikom, Basil
- Coada Calului, Equisetum Arvense, Mezei Zsurló, Field Horsetail
- Păpădie, Taraxum Officinale, Gyermekláncfű, Dandelion
- Frunze de Zmeur, Rubus Ideous, Málna Levél, Raspberry Leaf
- Cimbrișor, Thymus Sephyllum, Kakukkfű, Thyme
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Inimā se consumă pe stomacul gol sau cu două ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
1-4 cești pe zi
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.
Ioana Brad,
Foarte bun, recomand cu încredere! Multă sănătate!
RaspundeA fost util acest review?