Ceai Intestine şi Colon
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: curățarea peretelui intestinal, stimularea motilității intestinale, reduce şi previne balonarea, elimină constipația, regenerează membrana mucoasă, facilitate absorbția intestinal, dizolvarea grăsimilor, efect atiinflamator
Igrediente
Ceaiul Intestine şi Colon conține 10 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
- Frunze Afin, Vaccinium Myrtillus, Áfonya Levél, European Blueberry Leaf
- Ienupăr, Jenuperus Communis, Boróka, Juniper
- Cimbrișor, Thymus Sephyllum, Kakukkfű, Thyme
- Cicoare, Cichorium Intybus, Mezei Katáng, Common Chicory
- Nalbă Mare, Althea Officinalis, Orvosi Ziliz, Marshmallow
- Păpădie, Taraxum Officinale, Gyermekláncfű, Dandelion
- Șovârf, Origanum Vulgare, Szurokfű, Oregano
- Salvie, Salvia Officinalis, Orvosi Zsálya, Common Sage
- Frunze Nuc, Juglandes Regia, Dió Levél, Walnut Leaf
- Busuioc, Ocimum Basalicum, Bazsalikom, Basil
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Ceaiul Intestine şi Colon se consumă pe stomacul gol sau cu două ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
1-4 cești pe zi
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.