6507370417 Ceai Răceală

Izolați în Natură Ceai Răceală

35,20 RON
Ceai Răceală
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: antiimflamator, antibacterial, calmant, ajutà respirația prin degajarea căilor respiratorii, antitusiv, energizant, ajută la scăderea febrei prin intensificarea transpirației, detoxifiant.
Igrediente
Ceaiul Răceală conține 10 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
  1. Cimbrișor, Thymus Sephyllum, Kakukkfű, Thyme
  2. Soc, Sambucus Nigra, Bodza, Elder
  3. Mușețel, Matricaria Recutita, Kamilla, Chamomile
  4. Pătlăgină, Plantago, Utifű, Plantain
  5. Șovârf, Origanum Vulgare, Szurokfű, Oregano
  6. Coada Șoricelului, Achillea Millefolium, Cickafark, Yarrow
  7. Muguri Pin, Pinus, Fenyő Rügy, Pine Bud
  8. Flori de Tei, Tilia Europea, Hárs, Linden
  9. Salvie, Salvia Officinalis, Orvosi Zsálya, Common Sage
  10. Mentă, Mentha Piperita, Borsmenta, Peppermint
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Răceală se consumă cât mai cald posibil pe parcursul zilei, ideal pe stomacul gol.
Ce cantitate poţi consuma?
Până la 5-6 ceşti pe zi.
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.
 
In stoc
Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C008 Ai nevoie de ajutor? / 0748094020
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ceai Răceală
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: antiimflamator, antibacterial, calmant, ajutà respirația prin degajarea căilor respiratorii, antitusiv, energizant, ajută la scăderea febrei prin intensificarea transpirației, detoxifiant.
Igrediente
Ceaiul Răceală conține 10 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
  1. Cimbrișor, Thymus Sephyllum, Kakukkfű, Thyme
  2. Soc, Sambucus Nigra, Bodza, Elder
  3. Mușețel, Matricaria Recutita, Kamilla, Chamomile
  4. Pătlăgină, Plantago, Utifű, Plantain
  5. Șovârf, Origanum Vulgare, Szurokfű, Oregano
  6. Coada Șoricelului, Achillea Millefolium, Cickafark, Yarrow
  7. Muguri Pin, Pinus, Fenyő Rügy, Pine Bud
  8. Flori de Tei, Tilia Europea, Hárs, Linden
  9. Salvie, Salvia Officinalis, Orvosi Zsálya, Common Sage
  10. Mentă, Mentha Piperita, Borsmenta, Peppermint
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Răceală se consumă cât mai cald posibil pe parcursul zilei, ideal pe stomacul gol.
Ce cantitate poţi consuma?
Până la 5-6 ceşti pe zi.
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.
 
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!