Ceai Rinichi
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: curăță sistemul de filtrate a rinichilor, echilibrează activitatea rinichilor, uşureaza rinichii prin: efect diuretic, detoxifiere, efect antiinflamator şi prin întărirea glandei suprarenale.
Ingrediente
Ceaiul Rinichi conține 10 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
- Coada Calului, Equisetum Arvense, Mezei Zsurló, Field Horsetail
- Urzică, Urtica Dioica, Csalán, Common Nettle
- Cimbrișor, Thymus Sephyllum, Kakukkfű, Thyme
- Sânziene, Galium Verum, Tejoltó Galaj, Lady’s Bedstraw
- Urzică moartă, Lamium Album, Fehér Árvacsalán, White Dead-Nettle
- Frunze Mesteacăn, Betula Pendula, Nyírfa Levél, Birch Leaf
- Coada Șoricelului, Achillea Millefolium, Cickafark, Yarrow
- Șovârf, Origanum Vulgare, Szurokfű, Oregano,
- Pufuliță cu Flori Mici, Epilobium Paviflorum, Kisvirágú Fűzike, Hoary Willowherb
- Soc, Sambucus Nigra, Bodza, Elder
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Rinichi se consumă pe stomacul gol sau cu două ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
1-4 cești pe zi
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.
Onit Ioana,
Recomand!!!
RaspundeA fost util acest review?