Ceai Sistem Circulator
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: elimină calcifierile arteriale, dizolvă depunerile de grăsime din vase sanguine, ajuta la susținerea şi refacerea elasticității vaselor de sânge, reglează tonusul circulator, are efect anticoagulant şi uşrează munca sistemului circulator prin detoxifiere şi prin efect atiinflamator.
Ingrediente
Ceaiul sistem Circulator conține 8 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
- Păpădie, Taraxum Officinale, Gyermekláncfű, Dandelion
- Cimbrișor, Thymus Sephyllum, Kakukkfű, Thyme
- Păducel Flori și Frunze, Crataegus Monogyna, Galagonya Virág és Levél, Howthorn Flower and Leaf
- Ienupăr, Jenuperus Communis, Boróka, Juniper
- Soc, Sambucus Nigra, Bodza, Elder
- Coada Șoricelului, Achillea Millefolium, Cickafark, Yarrow
- Coada Calului, Equisetum Arvense, Mezei Zsurló, Field Horsetail
- Frunze de Zmeur, Rubus Ideous, Málna Levél, Raspberry Leaf
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Sistem Circulator se consumă pe stomacul gol sau cu două ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
1-4 cești pe zi
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.