Ceai Stomac
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: ajută şi stimulează digestia, curăță stomacul de depuneri, calmează stomacul tulburat, regenerează mucoasa gastrică, antiseptic, antinflamator, elimina toxinele
Ingrediente
Ceaiul Stomac conține 10 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
- Salvie, Salvia Officinalis, Orvosi Zsálya, Common Sage
- Cicoare, Cichorium Intybus, Mezei Katáng, Common Chicory
- Păpădie, Taraxum Officinale, Gyermekláncfű, Dandelion
- Coada Șoricelului, Achillea Millefolium, Cickafark, Yarrow
- Gălbenele, Calendula Officinalis, Körömvirág, Common Marygold
- Mușețel, Matricaria Recutita, Kamilla, Chamomile
- Busuioc, Ocimum Basalicum, Bazsalikom, Basil
- Frunze Afin, Vaccinium Myrtillus, Áfonya Levél, European Blueberry Leaf
- Mentă, Mentha Piperita, Borsmenta, Peppermint
- Cimbrișor, Thymus Sephyllum, Kakukkfű, Thyme
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Stomac se consumă pe stomacul gol sau cu două ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
1-4 cești pe zi
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.