Ceai Tensiune
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: reglează tensiunea, reduce tensiunea, ajută la nomalizarea tensiunii prin eliminarea calcifierilor arteriale şi dizolvarea depunerilor de grăsime, prin refacerea elasticității vaselor de sânge, prin efect calmant şi antinflamator.
Igrediente
Ceaiul Tensiune conține 8 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
- Păducel Flori și Frunze, Crataegus Monogyna, Galagonya Virág és Levél, Howthorn Flower and Leaf
- Ciuboțica Cucului, Primula Veris, Tavaszi Kankalin, Cowslip Primrose
- Soc, Sambucus Nigra, Bodza, Elder
- Gălbenele, Calendula Officinalis, Körömvirág, Common Marygold
- Coada Calului, Equisetum Arvense, Mezei Zsurló, Field Horsetail
- Frunze Afin, Vaccinium Myrtillus, Áfonya Levél, European Blueberry Leaf
- Sunătoare, Hypericum Perforatum, Orbáncfű, St John’s Wort
- Busuioc, Ocimum Basalicum, Bazsalikom, Basil
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Tensiune se consumă pe stomacul gol sau cu două ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
1-4 cești pe zi
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.
Gherghel Miklo Bettina,
Sunt foarte mulțumită de ceai pe lângă reglarea tensiunii mai are și un gust foarte plăcut! Recomand cu încredere chiar ajută cu adevărat!
RaspundeA fost util acest review?