Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: ajută la funcționarea normală a tiroidei, normalizează secreția de hormoni a tiroidei, curăță tiroida, antiinflamator, ajută hipofiza care reglează tiroida
Igrediente
Ceaiul Tiroida conține 6 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
Sânziene, Galium verum, Tejoltó galaj, Lady’s Bedstraw
Urzică, Urtica dioica, Csalán, Common Nettle
Gălbenele, Calendula officinalis, Körömvirág, Common Marygold
Șovârf, Origanum vulgare, Szurokfű, Oregano
Coada șoricelului, Achillea millefolium, Cickafark, Yarrow
Sunătoare, Hypericum perforatum, Orbáncfű, St John’s Wort
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Tiroida se consumă dimineaţa pe stomacul gol, în cursul zilei şi seara cu 2 ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
1-4 ceşti pe zi.
Notă
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.