Ceai Digestiv
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: ajută digestia, intestinele si ficatul. Deci poți continua ziua cu energie proaspătă.
Ingrediente
Ceaiul Digestiv conține 5 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
- Salvie, Salvia Officinalis, Orvosi Zsálya, Common Sage
- Mentă, Mentha Piperita, Borsmenta, Peppermint
- Păpădie, Taraxum Officinale, Gyermekláncfű, Dandelion
- Busuioc, Ocimum Basalicum, Bazsalikom, Basil
- Frunze Afin, Vaccinium Myrtillus, Áfonya Levél, European Blueberry Leaf
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Digestiv se consumă în cursul zilei după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
1-2 ceaşcă pe zi.
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.