Ceai Slăbire
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: facilitează procesul de ardere a grăsimilor, accelerează metabolismul, curăță intestinele de depuneri, detoxifiază, elimină surplusul de apă din organism, şi deoarece obezitatea este adesea asociat cu probleme de tiroidă, am inclus, de asemenea, o plantă în amestec care să optimizeze funcționarea tiroidiană.
Igrediente
Ceaiul Slăbire conține 10 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
- Soc, Sambucus Nigra, Bodza, Elder
- Cicoare, Cichorium Intybus, Mezei Katáng, Common Chicory
- Sânziene, Galium Verum, Tejoltó Galaj, Lady’s Bedstraw
- Păpădie, Taraxum Officinale, Gyermekláncfű, Dandelion
- Urzică, Urtica Dioica, Csalán, Common Nettle
- Coada Șoricelului, Achillea Millefolium, Cickafark, Yarrow
- Șovârf, Origanum Vulgare, Szurokfű, Oregano
- Gălbenele, Calendula Officinalis, Körömvirág, Common Marygold
- Salvie, Salvia Officinalis, Orvosi Zsálya, Common Sage
- Mentă, Mentha Piperita, Borsmenta, Peppermint
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Slăbire se consumă pe stomacul gol sau cu două ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
1-4 cești pe zi
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.
Crina Muntianu,
Sunt foarte bune cu rezultate pe masură
RaspundeA fost util acest review?