Ceai Imunitate
Ceaiurile din plante medicinale sunt ideale pentru toate grupele de vârstă în susținerea unui stil de viață sănătos.
Plantele alese pentru acest ceai au următoarele efecte: stimulator al sistemului imunitar, detoxifiant, elimină surplusul de apă din organism, antiimflamator, tonifiant, ajută digestia şi ficatul suprasolicitat ca să fie direcționat cât mai multă energie către sistemul imunitar, ajută sistemul respirator.
Ingrediente
Ceaiul Imunitate conține 7 feluri de plante culese din flora spontană a Munților Apuseni.
Denumirea plantelor sunt în patru limbi: română, latină, maghiară şi engleză.
- Cimbrișor, Thymus Sephyllum, Kakukkfű, Thyme
- Muguri Pin, Pinus, Fenyő Rügy, Pine Bud
- Șovârf, Origanum Vulgare, Szurokfű, Oregano
- Urzică, Urtica Dioica, Csalán, Common Nettle
- Salvie, Salvia Officinalis, Orvosi Zsálya, Common Sage
- Nalbă Mare, Althea Officinalis, Orvosi Ziliz, Marshmallow
- Busuioc, Ocimum Basalicum, Bazsalikom, Basil
Mod de preparare
Pentru o ceaşcă de ceai se pune 250 ml de apă la fiert. Când apa ajunge la punctul de fierbere, se ia de pe foc. Se pune o linguriţă normală de amestec de plante în apa fierbinte. Se acoperă şi se lasă 10-15 minute să se dizolve substanțele active din plante. Apoi se strecoară.
Mod de utilizare
Când se consumă ceaiul?
Ceaiul Imunitate se consumă pe stomacul gol sau cu două ore după mâncare.
Ce cantitate poţi consuma?
1-4 cești pe zi
Notă:
În mod ideal ceaiurile se consumă fără îndulcitor.
Depozitare
A se păstra la loc uscat, ferit de lumină, la termperatura camerei.
Avertisement
Ceaiurile nu sunt medicamente.
În caz de boală sau simptome este recomandat consultarea unui medic.
Breb Diana,
Recomand cu mare drag, pe lângă faptul ca-si fac treaba au un gust foarte bun pe care nu l am mai întâlnit la niciun alt ceai(din magazinele naturiste)
RaspundeA fost util acest review?